Zaplenjeno 365 kilograma rezanog duvana kod Vrnjačke Banje

Izvor: RTS, 25.Mar.2016, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 365 kilograma rezanog duvana kod Vrnjačke Banje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Stanišincima kod Vrnjačke Banje zaplenili su 365 kilograma rezanog duvana u vrednosti od oko 1,3 miliona dinara i tako presekli još jedan lanac trgovine akciznom robom, saopštila je Policijska uprava Kraljevo.
Uhapsili su i po nalogu tužioca zadržali do 48 sati M.Š. (21) iz Raške, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena trgovina i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
Policijski službenici su pokušali da zaustave putničko motorno vozilo „audi“, beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.Š., ali se on oglušio na signalizaciju i nastavio vožnju.
Tom prilikom, vozilom je udario policajca i naneo mu telesne povrede. Nakon kraće potere, osumnjičeni je napustio vozilo iz koga je tokom bekstva izbacio 37 džakova sa oko 365 kilograma rezanog duvana bez prateće dokumentacije.

Vozilo i duvan su uz potvrdu privremeno oduzeli pripadnici Poreske uprave.
Osumnjičeni će, u zakonskom roku, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Kraljevu, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Udario policajca kolima i bacao džakove s rezanim duvanom

Izvor: RTS, 25.Mar.2016

Policija je u Stanišincima kod Vrnjačke Banje uhapsila M. Š. (21) zbog sumnje da je pokušavajući da prošvercuje više od 360 kilograma rezanog duvana, vozilom povredio policajca koji je bio na dužnosti, saopštila je Policijska uprava Kraljevo. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.