Vrnjačka Banja: Svečano otvaranje renovirane Fontane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Dec.2018, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrnjačka Banja: Svečano otvaranje renovirane "Fontane"

U Vrnjačkoj Banji će spektakularnom gala proslavom biti obeležen ne samo ulazak u Novu Godinu, već i novi početak u dugoj istoriji hotela "Fontana", čije je renoviranje napokon završeno.

Hotel "Fontana", u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od banjske promenade i parka, sada je spoj tradicionalnog i modernog, luksuznog i pristupačnog.

"Gostima hotela na raspolaganju je 175 soba, 34 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << apartmana, 4 velnes apartmana, ogroman velnes i spa centar, koji se prostiru na čak 270 kvadrata. Tu su veliki i mali bazen, hidromasažna kada, masaže i kozmetički tretmani", kaže Sonja Kružević, rukovodilac sektora za marketing kompanije "Energotehnika - Južna Bačka", koja je vlasnik Fontane.

Kružević je veoma zadovoljna interesovanjem posetilaca "od starta" novog života poznatog hotela:

"Naše goste u novogodišnjoj noći zabavljaće Mia Borisavljević i Bojan Grujić, a za reprizu ,''Milenijum bend''. Deluje nam da su građani Srbije želeli da provedu i malo više vremena ovde, pa su se najbolje prodavali paketi od tri noći i četiri dana uključujući i sam doček i reprizu Nove Godine", rekla je Kružević.

Ona objašnjava da Vrnjačka Banja, prema nekim podacima, ima bolju posetu tokom godine, čak i od Zlatibora i Kopaonika, a svakako spada u jednu od najomiljenijih turističkih destinacija u Srbiji.

"Na ovaj način otvorili smo vrata i sportistima. Mi smo sponzori odbojkaškog kluba "Vojvodina", koji su u Vrnjačkoj banji imali pripremni period, kao i stonotenisera sa invaliditetom iz novosadskog kluba "Spin", zbog kojih su u hotelu napravljeni posebni apartmani, kao i rampe i prilazi", istakla je Kružević.

Kompanija "Energotehnika - Južna Bačka" bavi se, prvenstveno elektroenergetikom, termoenergetikom, rudarstvom i obnovljivim izvorima energije, ali je vlasnik, Dragoljub Zbiljić, odlučio, u aprilu 2017, da uđu i u hotelijerstvo.

"Od tada smo i vlasnici hotela'', "Fontana'', koji se prodavao iz stečaja", pojasnila je Kružević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Svečano otvaranje renoviranog hotela "Fontana" u Vrnjačkoj Banji

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2018

U Vrnjačkoj Banji će spektakularnom gala proslavom biti obeležen ne samo ulazak u Novu Godinu, već i novi početak u dugoj istoriji hotela "Fontana" čije je renoviranje napokon završeno...Hotel "Fontana" u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od banjske promenade i parka, sada je spoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.