Vrnjačka Banja: Pretila samoubistvom zbog otkaza

Izvor: Šumadija Press, 08.Nov.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrnjačka Banja: Pretila samoubistvom zbog otkaza

Prava drama odvijala se u subotu popodne u Vrnjačkoj Banji. S.T. (37) iz ovog mesta pretila je da će izvršiti samoubistvo, usled nervnog rastrojstva u koji je zapala zbog gubitka posla.

Drama u Vrnjačkoj Banji počela je oko 14 sati, kada je majka prijavila policiji da S.T. hoće da izvrši samoubistvo.

Ubrzo nakon toga stigla >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << je policija, ali se devojka zaključala u kuću i nije htela nikog da pusti. Punih pet sati trajalo je ubeđivanje pregovaračkog tima policije, dok nije odlučila da ih pusti u kuću.

Da stvar bude još napetija, majka S.T. je popila veću dozu lekova dok je trajala drama, zbog čega je prebačena u bolnicu na ispiranje želuca.

Kako saznaje “Blic”, devojka je zadnji put radila kao kontrolor na bazenu u Banji, gde joj nisu produžili ugovor.

Sanja je vredna radnica. Radila je u nekoliko preduzeća u Vrnjačkoj Banji, uglavnom pod ugovorom. Mnogi od njih su joj ostali dužni i nije mogla nikako da naplati novac. Poslednji prestanak rada ju je verovatno dotukao. Ne verujem da bi nešto loše učinila sebi, ali bila je ljuta i zato je danas tako reagovala – rekao je za beogradski list jedan od njenih poznanika.

Otac ove mlade žene rekao je da je ona oduvek htela da bude finansijski nezavisna od roditelja, ali da nikako nije mogla da pronađe stalni posao.

Devojka je oko 20.30 sati sanitetom Hitne pomoći prevežena u Opštu bolnicu u Kraljevu.

Nastavak na Šumadija Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.