VOZAČ LETEO 20 METARA, MOTOR SE PREPOLOVIO Kraljevčani pokušali da spasu mladića posle stravičnog sudara

Izvor: Blic, 05.Avg.2016, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZAČ LETEO 20 METARA, MOTOR SE PREPOLOVIO Kraljevčani pokušali da spasu mladića posle stravičnog sudara

Motociklista Miloš Jovanović (24) poginuo je juče u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo-Vrnjačka Banja.

Nesreća se dogodila u blizini autodroma Beranovac, a u sudaru je teško povređen Nikola B., koji je bio sa njim na motoru, dok su dve žene koje su bile u automobilu u koji je udario motor zadobile lake telesne povrede.

Prema priči očevidaca, motocikl se kretao velikom brzinom iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pravca Kraljeva kada se direktno sudario sa "fijatom", taksi vozilom koji se sa putnicima vraćao iz Vrnjačke Banje.

Pročitajte još:

Koliko je to bio stravičan sudar, govori i podatak da je Miloševo telo od siline sudara pronađeno dvadesetak metara dalje u kanalu pored puta, dok se motor prepolovio i zapalio.

- Vraćao sam se iz grada kada sam naišao na udes. Na asfaltu je ležao momak, a tada je stigla i Hitna pomoć. Počeli su da mu ukazuju pomoć. Video sam da se motor prepolovio, čak i zapalio pa su ga gasili aparatima. Jedan deo motocikla je bio na putu, a drugi u kanalu. Kada sam prišao kanalu da vidim drugi deo, primetio sam još jedno telo kako leži. Pošto sam radio u Hitnoj službi, prišao sam momku skinuo mu kacigu. Bio je u teškom stanju, jedva je disao, sa otvorenim prelomima i unutrašnjim krvarenjem. Okrenuo sam ga na stranu dok nije došlo medicinsko osoblje - ispričao je "Blicu" Boban Slavković iz Ratine.

Nažalost, Miloš je nedugo posle toga preminuo. Njegov prijatelj Nikola je zadobio prelome i životno je ugrožen.

Miloš Jovanović je sa porodicom živeo u naselju Kovanluk. Njegovi poznanici kažu da je bio veliki ljubitelj motora, posebno svog "suzuki GSX-R".

Rezultati uviđaja još nisu poznati, a prema nezvaničnim informacijama, postoje dva scenarija. Jedan kaže da je Miloš vozio veoma brzo i da nije mogao da izbegne vozilo koje mu je dolazilo u susret, dok je prema drugom taksista izleteo motociklisti.

Kritična deonica, česti udesi

Magistralni put Kraljevo-Vrnjačka Banja, koji vodi pored autodroma Beranovac, vrlo često je bio mesto udesa i pogibija. Neosvetljenost tog dela puta predstavlja najveći problem, a na pravcu dugom nekoliko kilometara dozvoljena je brzina od 80 kilometara na čas. Međutim, vozači vrlo često voze mnogo brže. Pešaci su takođe ugroženi jer put prolazi kroz naselje, a na njemu ne postoji pešačka staza.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MOTOR MU SE PREPOLOVIO: Kraljevčani pokušali da spasu Miloša (24), leteo 20 metara posle sudara

Izvor: Kurir, 05.Avg.2016

...Nesreća se dogodila u blizini autodroma Beranovac, a u sudaru je teško povređen Nikola B, koji je bio sa njim na motoru, dok su dve žene koje su bile u automobilu u koji je udario motor zadobile lake telesne povrede..Prema priči očevidaca, motocikl se kretao velikom brzinom iz pravca Kraljeva...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.