UDES KOD SMEDEREVA: Četvoro povređeno (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 08.Dec.2018, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDES KOD SMEDEREVA: Četvoro povređeno (FOTO)

Dve osobe su teže, a dve lakše povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu za Kolare u blizini Smedereva SMEDEREVO - Dve osobe su teže, a dve lakše povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu za Kolare u blizini Smedereva. Sudarila su se dva putnučka vozila marke bmv smederevskih i registarskih oznaka Vrnjačke banje. Jedna osoba je upućena na Urgentni centar u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sa povredama opasnim po život, dok je jedno lice u Smederevu na lečenju. Udes se dogodio na raskrsnici kod motela Raskršće, a od siline udarca vozila su probila zaštitnu ogradu puta. PROČITAJTE I: UDES NA IBARSKOJ: Dve osobe poginule, dve teško povređene Uzrok sudara je najverovatnije nepoštovanje saobraćajne signalizacije.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak udes u Smederevu, povređeno četvoro

Izvor: Blic, 08.Dec.2018

U saobraćajnom sudaru dva automobila koji se dogodio oko 12 časova u Smederevu, povređene su četiri osobe, od kojih su dve zadobile teške povrede, a jedna osoba je i životno ugrožena.

Nastavak na Blic...

UDES KOD PLjEVALjA: Poginuo Beograđanin, dve osobe povređene

Izvor: Večernje novosti, 08.Dec.2018

Prilikom saobraćajne nezgode došlo je do sudara Škode fabije u kojoj se na zadnjem sedištu nalazio Šarančić a kojim je upravljao Živko Bajčeta i Pežora 307 kojim je upravljao Pljevljak Velimir Kankaraš PLjEVLjA - Miloš Šarančić (62) iz Beograda, stradao je u saobraćajnoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.