Izvor: Radio 021, 12.Avg.2020, 09:17

Trifunović predložio: Produženi vikend krajem meseca za putovanja po Srbiji

Sezona je pokazala da turistička mesta u Srbiji imaju potencijal, a pomogla bi mera da se poslednjeg petka u mesecu radi kraće, do 11 sati, ili da bude neradan dan, što bi turistima omogućilo produženi vikend za putovanje do neke od turističkih destinacija, predložio je juče direktor Turističke organizacije Vrnjačke Banje Ivan Trifunović.

Trifunović je izneo podatke da je Vrnjačka Banja u julu imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 90 odsto posete u odnosu na jul 2019. godine, dok je pad stranih gostiju isto 90 procenata.

Svi događaji i manifestacije su otkazani, a jedina kampanja je bezbednost i sigurnost na prvom mestu, rekao je on.

"Prilagođavanje je dobar način da trenutno prevaziđemo koronu, ali dugoročno sistem nije održiv", rekao je on.

Vrnjačka Banja je još početkom godine krenula sa kampanjom "Dođite na more u Vrnjačku Banju", jer ta turistička destinacija ima tridesetak bazena i akva park, a nalazi se na sat i po autoputem od Beograda i dva sata od Novog Sada.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.