TEŽI LANČANI SUDAR KOD KRALJEVA: Kamion se zakucao u automobil, pa nastao KARAMBOL! Dve osobe povređene, saobraćaj otežan (FOTO)

Izvor: Kurir, 01.Avg.2023, 15:35

TEŽI LANČANI SUDAR KOD KRALJEVA: Kamion se zakucao u automobil, pa nastao KARAMBOL! Dve osobe povređene, saobraćaj otežan (FOTO)

Dve osobe povređene su u lančanom sudaru tri automobila i jednog kamiona koji se u utorak dogodio oko 13 časova u mestu Vrba, na magistralnom putu Kraljevo - Vrnjačka Banja. Pretpostavlja se da je do sudara došlo kada je kamion, kraljevačke registracije, krećući se prema Kraljevu, udario u „golfa“ beogradske registracije koji se kretao u istom pravcu i zaustavio se kako bi sačekao da vozilo ispred obavi skretanje. Potom je „golf“ udario u „reno“, beogradskih registarskih oznaka, a ovaj u „fijat puno“, vrnjačkih tablica, koji je pokušavao da skrene levo na sporedni put. Dve osobe koje su ovom prilikom povređene prošle su sa lakšim telesnim povredama, a medicinski su zbrinute u kraljevačkoj bolnici. Kurir.rs/J. S.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.