Teška saobraćajna nesreća kod Vrnjačke Banje: Poginule tri osobe FOTO

Izvor: B92, 05.Jun.2023, 19:12

Teška saobraćajna nesreća kod Vrnjačke Banje: Poginule tri osobe FOTO

Tri osobe su poginule, a jedna je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 16 časova na putu između Vrnjačke Banje i Goča.

Vozač koji je upravljao automobilom marke "škoda" beogradskih registarskih oznaka sleteo je sa puta i udario u drvo, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Kraljevu.

Jedna ženska osoba je poginula na licu mesta, a kasnije su povredama podlegli i vozač i jedan putnik.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA PUTU IZMEĐU GOČA I VRNJAČKE BANJE: Troje poginulih, jedna osoba teško povređena!

Izvor: Pančevac-online.com, 05.Jun.2023

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogpodila nešto posle 16 sati na lokalnom putu Goč-Vrnjačka Banja, poginule su tri osobe, a jedna je teško povređena. Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je vozač „škode“, beogradske registracije, iz nepoznatih...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.