Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2018, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE SPREMNO ZA NOVI MUZIČKI FESTIVAL “VRNJAČKO MUZIČKO LETO”

Vrnjačka Banja dobio je novi muzički festival, „Vrnjačka muzička noč“, a svi posetioci imaće priliku da uživaju u najrazličitijim zvukovima domaćih izvođača i to u utorak 17.jula na glavnom šetalištu. U organizaciju festivala uključila se i opština Vrnjačka Banja, a predsednici te opštine su rekli da su se rado odazvali pozivu, posebno imajući u vidu The post SVE JE SPREMNO ZA NOVI MUZIČKI FESTIVAL “VRNJAČKO MUZIČKO LETO” appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Dragana Mirković glavna zvezda festivala u Vrnjačkoj banji! Evo ko još nastupa!

Izvor: Svet, 13.Jul.2018

Vrnjačka Banja dobila je novi muzički festival „Vrnjačka muzička noć“, a svi posetioci imaće priliku da uživaju u najrazličitijim zvukovima domaćih izvođača i to u utorak  17.jula na glavnom šetalištu.. . U organizaciju festivala uključila se i opština Vrnjačka Banja , a predsednici...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.