Radnicima Karoserije vikend u Vrnjačkoj Banji

Izvor: Šumadija Press, 23.Jul.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnicima Karoserije vikend u Vrnjačkoj Banji

Ekipa sastavljena od uposlenih u „Karoseriji“ pobednik je turnira u malom fudbalu, na kojem su učestvovale 32 ekipe iz Kompanije „Fijat krajsler automobili Srbija“ i kooperanata ove fabrike u Kragujevcu.

Za pobedničku ekipu igrali su Bojan Andrić, Nikola Milojević, Dragan Petrović, Marko Mijanović, Predrag Krstić, Nebojša Đukić, Nenad Keljević, Vladimir Mijanović, Nikola Božić, Darko Rmuš i Ivan Stevanović, a predvodili su ih Prvoslav Nešović i >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << Bogdan Miloradović. Pobednici su osvojili pehar i vikend u Vrnjačkoj Banji za ceo tim.

Drugo mesto osvojila je „Montaža“, a treće tim iz kooperantske fabrike „Sigit“. U „Fijatu“ ovjašnjavaju da ovaj turnir tradicionalno organizuju zbog osnaživanja timskog duha i poboljšanja međusobne poslovne saradnje.
Pogledaj vesti o: Chrysler

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.