Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2018, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo novinar Radovan Rade Radulović

BEOGRAD - Radovan Rade Radulović, nekadašnji novinar Prvog programa Radio Beograda, osnivač i dugogodišnji urednik magazina “Auto”, preminuo je poslije duge i teške bolesti u Beogradu u 62. godini.

U višedecenijskoj novinarskoj karijeri Rade Radulović radio je u Informativnoj redakciji Radio Beograda, bio je urednik “Večernjeg dnevnika”, saradnik emisije “Vreme sporta i razonode” i voditelj “Radio sporta”, javila je Radio-televizija Srbije.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << početku karijere, bio je glavni urednik Radio Vrnjačke Banje, a radio je i kao profesor u Vrnjačkoj gimnaziji.

Značajan dorinos dao je i sportskoj redakciji Televizije Beograd, a kasnije je pokrenuo prvi privatni časopis posvećen automobilizmu “Automobil”.

Rade Radulović će biti sahranjen u ponedjeljak, 21. maja, na beogradskom groblju Lešće.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Preminuo Radovan Rade Radulović

Izvor: Mondo, 19.Maj.2018

Radovan Rade Radulović, nekadašnji novinar Prvog programa Radio Beograda, osnivač i dugogodišnji urednik magazina "Auto", preminuo je posle duge i teške bolesti u Beogradu u 62. godini...U višedecenijskoj novin..Foto: Mondo/Stefan Stojanović..  arskoj karijeri Rade Radulović radio je u Informativnoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.