Počinje 10. Lovefest

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje 10. Lovefest

Jubilarni 10. Lovefest počinje danas u Vrnjačkoj Banji i trajaće do 6. avgusta.

Na glavnoj bini, Fire stage, nastupiće, između ostalih, nemački DJ i producent Sven Vat, Pan-Pot, Ben Klok, Elen Alijen, Martin Butrić.

Na Live stage-u, posetioce će zabavaljati, svirajući i pevajući uživo Edo Majka, Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Marčelo, dok će svi koji budu želeli da se rashlade pod avgustovskim suncem, spas moći da pronađu na H2O stageu, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na dnevnim žurkama na bazenu.

Lovefest počeo je kao žurka na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji, a zatim je vremenom menjao svoju lokaciju zbog sve više posetilaca, čiji broj je 2015. dosegao oko 70.000.

Budući da mladi najviše dolaze zbog muzike i provoda, Lovefest se za kratko vreme izdvojio po svojoj energiji, kao manifestacija koja širi ljubav i dobar provod.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.