Pajtić: Vučić otpušta, a blati DS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Vučić otpušta, a blati DS

Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić rekao je danas u Vrnjačkoj banji, predstavljajući predizborni program DS, da "onaj ko otpušta i nema ideju kako da otvori novo radno mesto, nema drugi izbor nego da blati one koji imaju plan da zapošljavaju ljude u Srbiji".

"Razumemo zašto onaj ko četiri godine nema nikakav rezultat i nema izbora nego da blati konkurenciju. Onaj ko duguje 12 milijardi subvencija seljacima i mora da izlazi pred građane sa fantomkama i sa dugim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << cevima, onaj ko umesto da gradi pravnu državu donosi zakone da bi pogodovao svojim kumovima i svojim partnerima istovremeno uništavajući privredu, smanjujući plate i penzije i nema alternativu nego da blati konkurente da su lopovi, a on tobože pošten što se tako ponaša", rekao je Pajtić.

On je istakao da će DS dobre programe koje primenjuje u onim sredinama u koje ima i danas odgovornost primeniti na nivou cele Srbije kada preuzme odgovornost i Vlade Srbije, to su programi obezbeđivanja kupovine kuća za one mlade bračne parove koji žele da žive na selu".

"To je obezbeđivanje isplate subvencija za koje smo se izborili pre samo nekoliko godina, a koje ova vlast ne isplaćuje. To je obezbeđivanje manjih poreza za one poslodavce koji uplaćuju veće plate svojim zaposlenima i istovremeno stvaranje mehanizama da se otvore nova radna mesta tako što će se u periodu od četiri godine mala i srednja preduzeća osloboditi poreza za otvoreno novo radno mesto", rekao je Pajtić.

On je zaključio da se oslobađaju poreza na zarade svi oni koji su zaposleni.

"To su programi koji odgovaraju današnjoj teškoj situaciji koja je posledica vladavine Aleksandra Vučića koji nije propustio priliku danas na konferenciji za štampu da se obračunava sa DS i da blati DS", ocenio je Pajtić.

On je naveo da DS danas nastavila razgovor sa građanima Srbije o novom izbornom programu DS u Vrnjačkoj Banji.

"Upoznajemo se sa onim što su učinili predstavnici Demokratske stranke kada su do pre tri godine imali odgovornost u ovoj opštini. Tada su izgrađene sportske hale, pogoni, tada je otvoren novi fakultet. Vrnjačka Banja je bila poznata do pre tri godine kao opština u kojoj se gradilo, radilo u kojoj je bilo novih investicija. Danas je, nažalost, Vrnjačka Banja spominjana samo po tome što iz nje dolazi gospodin Babić?iz SNS čijim se izjavama smeje cela Srbija", rekao je Pajtić, prenosi DS.

59
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PAJTIĆ: Kad nemaš rezultate, moraš da blatiš protivnike

Izvor: Kurir, 05.Dec.2015

Predsednik DS Bojan Pajtić predstavio je danas u Vrnjačkoj Banji predizborni program stranke i ponovio kritike na račun vlasti navodeći da "neki nemaju drugi izbor nego da blate protivnike", saopštila je DS...Prema rečima Pajtića, onaj ko četiri godine nema nikakav rezultat nema izbora nego da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.