Oni su dvostruki pobednici!

Izvor: Mondo, 14.Feb.2017, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni su dvostruki pobednici!

U Vrnjačkoj Banji je deveti put održano takmičenje u najdužem poljupcu. Evo koliko je trajao najduži poljubac!

"Ovo je pobeda naše ljubavi", u jednom dahu je rekla Marija Nešić koja je sa svojim partnerom Aleksom Busarcem, pobedila u najdužem poljupcu, koji je ove godine trajao 39 minuta.

"Verujem da će naša ljubav trajati večno i da ćemo biti još mnogo godina učesnici ovog takmičenja ", dodaje Aleksa.

U kategoriji najatraktivniji par, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pobedili su takođe Marija Nešić i Aleksa Busarac, dok su najudaljeniji par Igor Božić i Miona Vasiljevski iz Beograda. Najstariji par su Nikolić Spaska i Slobodan koji imaju po 65 godina.

"Ove godine su se prijavili samo oni najhrabriji, svaka im čast, jer nije prijatno ljubiti se po ovako hladnom vremenu", kaže Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.