Od sutra kombinovana nastava samo u Beogradu, V. Banji i Šapcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2021, 09:42

Od sutra kombinovana nastava samo u Beogradu, V. Banji i Šapcu

Od sutra će se kombinovana nastava primenjivati samo u srednjim školama u Beogradu, Vrnjačkoj Banji i Šapcu.

To je pet lokalnih samouprava manje u odnosu na ovu nedelju, u kojima se zbog složenije epidemiološke situacije sprovodi neposredna i onlajn nastava.

U svim ostalim osnovnim i srednjim školama u Srbiji primenjuje se prvi model organizacije obrazovno-vaspitnog rada, to jest neposredna nastava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Od 7. do 13. oktobra, prema podacima Instituta "Batut", potvrđeno je 3.442 (0,45 odsto) obolele dece školskog uzrasta od 6 do 18 godina, saopštilo je u petak Ministarstvo prosvete.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NOVA ODLUKA STUPA NA SNAGU: Od danas kombinovana nastava samo u ova TRI grada u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 07:34

U svim ostalim osnovnim i srednjim školama u Srbiji primenjuje se prvi model organizacije obrazovno-vaspitnog rada, to jest neposredna nastava..Kombinovana nastava od danas će se primenjivati samo u srednjim školama u Beogradu, Vrnjačkoj Banji i Šapcu...To je pet lokalnih samouprava manje u odnosu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.