OVO JE BRAČNI PAR KOJI JE PRETIO PREDSEDNIKU VUČIĆU: Objavili lažni snimak otmice deteta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 21:08

OVO JE BRAČNI PAR KOJI JE PRETIO PREDSEDNIKU VUČIĆU: Objavili lažni snimak otmice deteta!

Osumnjičeni muškarac je od ranije poznat policiji
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova identifikovali su muškarca iz Vrnjačke Banje i njegovu suprugu zaposlenu u toj lokalnoj samoupravi kao osumnjičene za pretnje predsedniku Republike Aleksandru Vučiću i pripadnicima policije, i za neosnovane optužbe na račun MUP-a, saopšteno je večeras iz Ministarstva unutrašnjih poslova.
Pored pretnji predsedniku Republike, bračni par se sumnjiči da su svoj profil na društvenoj mreži iskoristili za objavu video snimka, za koji navode da je u pitanju otimanje deteta od majke mimo njegove volje i to od strane srpske policije, navode iz MUP-a.
Povodom navedenog snimka Ministarstvo...
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.