Novo u ponudi: Na odmor kod Babića

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jun.2015, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo u ponudi: Na odmor kod Babića

Šef poslaničke grupe naprednjaka i trenutno "najjači političar u lupetanju", Zoran Babić bacio se na hotelijerstvo! Njegovi apartmani su među najskupljima u Vrnjačkoj Banji.

Vila "Trifun" oglašena je od 17. aprila na sajtu buking.com, a osim fiksnog telefona za rezervacije, istaknut je i Babićev mobilni broj i njegova mejl adresa.

Međutim, Babić je negirao da ima veze sa apartmanima. Na pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zašto je on kontakt osoba za rezervacije, kaže:

- Pa ja u toj kući živim, moj telefon je javan.

Šest luksuzno opremljenih apartmana sa četiri zvezdice, tako da će vaš odmor biti za pamćenje - obećava na sajtu buking.com šef naprednjaka Babić. Apartmani imaju terase, roštilj, kupatilo... Pristup internetu "nije omogućen", ali zato ima kablovska i "besplatna garaža u kojoj je vaš automobil bezbedan", i kupanje u otvorenom bazenu.

- To je kuća moje majke, mi smo u fenomenalnim odnosima. Kuća se ne vodi na mene. Pa da li ja treba da odgovaram za vlasništvo komšija, braće? Ja u svom vlasništvu imam samo polovinu stana od 69 kvadrata, i to sam uredno prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije - ističe Babić.

Ponudu pogledajte OVDE

Babićevi apartmani izdaju se po višoj ceni u odnosu na ostale u Vrnjačkoj Banji - 50 evra dnevno. "Blic" je pokušao na buking.com da rezerviše samo vikend, međutim, to nije bilo moguće - "rasprodati smo na vaše izabrane datume".

I pored činjenice da su svi detalji o vili oglašeni na turističkom sajtu, Babić insistira na tome da se apartmani ne iznajmljuju.

- To je samo za prijatelje. Za razliku od nekih, ja nisam napravio ugovor s nekim preduzećima ili javnom ustanovom. Tu većinom dolaze moji prijatelji, prespavaju da ne bi imali troškove i ja sam srećan zbog toga - siguran je Babić.

Šef naprednjaka nerado je govorio o apartmanima, ali je zato naglasio da to sve nema veze sa njim.

- Objekat je završen 2008. i ni ekser nisam zakucao otkako sam postao poslanik. Sve sam svoje uredno prijavio. Moja majka plaća porez na apartmane, znate kakvi su penzioneri, pre će to platiti nego kupiti lekove - kaže Babić.

U Agenciji za borbu protiv korupcije kažu za "Blic" da funkcioneri nisu dužni da prijave imovinu roditelja, ali i da već duže vreme to Vladino telo insistira na pooštravanju i preciziranju zakona. Funkcioneri su dužni da prijave imovinu supružnika, vanbračnih supružnika i maloletne dece.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.