Novi rok klub koji NIJE u Beogradu, već na selu!

Izvor: Mondo, 11.Feb.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi rok klub koji NIJE u Beogradu, već na selu!

Grupa entuzijasta odlučila je da oživi zapušteni Dom kulture u Podunavcima, nedaleko od Vrnjačke Banje. Najavljeni nastupi bendova E-Play, Discipline kičme, Ramba Amadeusa.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Katanac na mnogim koncertnim prostorima u manjim gradovima Srbije danas nije neuobičajena pojava. Međutim, postoje i svetli primeri.

Grupa entuzijasta pokušava da vrati rok u Vrnjačku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Banju i to upravo u novonastalom klubu "Zvook". Taj klub se, zapravo, nalazi u nekadašnjem Domu kulture u selu Podunavci u opštini Vrnjačka Banja!

Ovogodišnji plan kluba je da ugoste veliki broj domaćih alternativnih imena, a među prvima je bend E-Play, koji će nastupiti 15. marta. Iz E-Play kažu da će otvaranje ovog kluba biti jedinstvena prilika za koncertnu promociju albuma "Sloboda".

Kada nema koncerata, klub "Zvook" u Podunavcima svakog petka puštaće najveće hitove pop i rok muzike iz celog sveta dok su subote rezervisane za elektronsku muziku gde će nas provesti kroz sve njene žanrove i upoznati sa radom nekih od najvećih DJ-eva.

Za sada najavljeni koncerti:

15. mart E-PLAY

19. april RAMBO AMADEUS

17. maj DISCIPLINA A KITSCHME

18. maj DRUMELODY

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.