Niš među preporukama američkog magazina Forbs

Izvor: RadioCity.rs, 02.Dec.2020, 00:12

Niš među preporukama američkog magazina Forbs

Srbija se našla među pet zemalja  u izboru magazina Forbs, koje valja posetiti kada prođe pandemija.  Autor Forbsa, Jared Ranahan, je preporučio i grad Niš, jer je od istorijske i bogate važnosti, prvenstveno zbog toga što je rodni grad cara Konstantina. 
Autor je posebno bio fasciniran izvorima i banjama Srbije, pa je izdvojio Ribarsku i Vrnjačku banju kao prepoznatljivu u Srbiji.

Pored umirujućih izvora, Srbija obiluje i istorijskim gradovima, počev >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << od Niša, rodnog mesta rimskog cara Konstantina Velikog, do Novog Sada, severnog grada koji je zbog svog istorijskog značaja dobio nadimak Atina Srbije, piše autor Forbsovog magazina.
On dodaje da putovanje nije potpuno ako se ne poseti Beograd, glavni grad Srbije, jedan od najstarijih gradova u Evropi sa velikim istorijskim nasleđem. Takođe je naglasio fasciniranost živopisnim scenama Beograda, kao i pićima i bogatom  tradicionalnom trpezom.

Autor naglašava da je trenutno nemoguće putovati zbog pandemije, ali se uzda u vakcine koje uveliko najavljuju.  Podstiče sve ljubitelje putovanja da obiđu zemlje koje su potcenjene, a imaju mnogo toga da ponude od istorijskog i kulturnog do prirodnog bogatstva.
Na listi se pored Srbije našla i Letonija, Slovačka, Crna Gora i Moldavija.
Forbs je američki  poslovni magazin, koji postoji još od 1917 godine. Primarno je poslovni magazin, ali ima originalne članke iz sveta tehnologije, komunikacije, nauke, politike i prava, kao i članke o putovanjima, tradicionalnim jelima, ali i svemu što je aktuelno u svetu.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.