Na mostu ljubavi sastanak parova po osmi put

Izvor: Objava, 11.Feb.2016, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na mostu ljubavi sastanak parova po osmi put

Na mostu ljubavi sastanak parova po osmi put

VRNJAČKA BANJA - Ako volite da se ljubite, i da uz to osvojite neku vrednu nagradu, prijavite se na takmičenje za najduži poljubac koje će biti održano po osmi put u Vrnjačkoj Banji 14. februara na Mostu ljubavi.
- Prošlogodišnji pobednici ( koji su inače trostruki pobednici ) ubedili su nas da se ljubljenje može uvežbati. Oni su rekli da mora dobro da “istrenirate” jezik, mišiće usana i lica. Baš kao što je slučaj sa sportistima, trening će vas dovesti do savršenstva....poručuje Goran Karavesović iz TO Vrnjačke Banje.i kaže , da će prva nagrada, putovanje u Prag za dve osobe ( 6 dana ) koju dodeljuje turistička agencija "Banja in plus “, privući veliki broj zaljubljenih parova.
Učesnike očekuju još vrednih nagrada: vikend boravak u Vrnjačkoj Banji, Frikom sladoledi, nakit, tretmani u velnes centrima, svečane večere u restoranima i picerijama, intimno rublje...Ove godine će se u čast zaštitnika vinogradara Sv. Trifuna deliti kuvano vino I rakija u organizaciji Vino Župe, a takođe će biti I prigodan program posvećen vinu. Simuliraće se orezivanje vinove loze, pevaće se pesme u čast vina, a devojke u narodnoj nošnji će deliti proizvode ovog giganta iz Župe.U restoranima ( “Gazda Jevrem” i “Gočko” ) biće tematske muzičke večeri posvećene vinu i zaljubljenima. Da podsetimo da je sedme godine na manifestaciji „ Poljubi me“ održanoj u Vrnjačkoj Banji 2015. godine na Mostu ljubavi oboren je rekord u najdužem poljupcu tako da on sada iznosi 101 minut. Rekord je postavio zaljubljeni par iz Kruševca Alurac Irena i Božić Đorđe . Pobednici će biti izabrani u 3 kategorije, i to najduži poljubac, najatraktivniji i najstariji par. Organizator manifestacije je Turistička organizacija Vrnjačke Banje, a pokrovitelj Skupština opštine Vrnjačka Banja. Prijavljivanje parova je u toku dodaje na kraju Goran Karavesović.
Dragan Ivanović






Povezane vesti

POLJUBI ME po osmi put u Vrnjackoj Banji (FOTO)

Izvor: medio.rs, 12.Feb.2016, 11:12

Ako volite da se ljubite, i da uz to osvojite neku vrednu nagradu, prijavite se na takmičenje za najduži poljubac koje će biti održano po osmi put u Vrnjačkoj Banji 14. februara na Mostu ljubavi

Nastavak na medio.rs...