Izvor: RTS, 23.Apr.2021, 13:04

Kovač saopštio širi spisak odbojkaša

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač saopštio je širi spisak od 49 igrača na koje će računati ovoga leta.
Kako je saopšteno, pripreme u Vrnjačkoj Banji počeće 28 igrača:

Tehničari: Nikola Jovović, Aleksa Batak, Vuk Todorović i Mihajlo Mitić
Korektori: Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić, Božidar Vučićević i Aleksa Matić
Libera: Neven Majstorović, Nikola Peković, Milorad >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kapur i Stefan Negić
Blokeri: Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović, Aleksandar Okolić, Nemanja Mašulović, Stevan Simić, Aleksandar Stefanović i Uroš Nikolić
Primači Nemanja Petrić, Marko Ivović, Uroš Kovačević, Miran Kujundžić, Pavle Perić, Stefan Skakić, Davide Kovač i Danilo Pavlović.
Očekuje se da će do 3. maja igrači biti na okupu, a u Vrnjačkoj Banji radiće se do 20. maja, kada bi trebalo da putuju u Sloveniju na turnir na kome će igrati još selekcija domaćina i Bugarska.
Nakon toga ih očekuje put u Italiju, gde će učestvovati u trećem izdanju Lige nacija od 28. maja.
Kako se dodaje, u Velikom Gradištu treniraće još 21 odbojkaš, a reč je uglavnom o igračima koji igraju u domaćem prvenstvu.
Među njima su:

Tehničari: Andrej Polomac, Ivan Marković i Aleksa Kozić
Korektori: Nikola Meljanac, Dušan Nikolić i Boris Buša
Libera: Radoslav Brborić, Dušan Jović i Lazar Stašević
Blokeri: Aleksandar Nedeljković, Vladimir Hajović, Andrej Rudić, Aleksa Polomac i Nikola Goić
Primači: Luka Tadić, Lazar Marinović, Žarko Ubiparip, Lazar Bajandić, Filip Kovačević, Veljko Mašulović i Nemanja Jungić.
Odbojkaška reprezentacija Srbije ovog leta učestvovaće još na Evropskom prvenstvu od 1. septembra, na kom će braniti šampionsku titulu.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kovač saopštio širi spisak odbojkaša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2021, 07:06

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač saopštio je širi spisak od 49 igrača na koje će računati ovoga leta...Kako je saopšteno, pripreme u Vrnjačkoj Banji počeće 28 igrača: tehničari:Nikola Jovović, Aleksa Batak, Vuk Todorović i Mihajlo Mitić, korektori: Aleksandar...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.