Izvor: Blic, 01.Avg.2023, 14:47

KARAMBOL KOD KRALJEVA Sudar čak četiri vozila: Ima povređenih, otežan saobraćaj na ovoj deonici puta

U lančanom sudaru tri putnička automobila i jednog kamiona koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio oko 13 sati u mestu Vrba, na magistralnom putu Kraljevo-Vrnjačka Banja, povređene su dve osobe i pričinjena je znatna materijalna šteta.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lančani sudar kod Kraljeva: Dve osobe povređene

Izvor: B92, 01.Avg.2023

Lančani sudar tri putnička automobila i jednog kamiona desio se pod još nerazjašnjenim okolnostima oko 13 sati u mestu Vrba, na putu Kraljevo – Vrnjačka Banja...U sudaru su povređene dve osobe i pričinjena je znatna materijalna šteta...Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je kamion,...

Nastavak na B92...

Saobraćajna nesreća kod Višegrada: U sudaru automobila povređene 3 osobe, od kojih dva državljanina Bugarske

Izvor: Blic, 01.Avg.2023

Saobraćaj na magistralnom putu Višegrad-Granični prelaz Vardište bio je u prekidu zbog saobraćane nesreće koja se dogodila u mestu Oplave, rečeno je u Policijskoj upravi Foča.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.