Jubilarni Lovefest biće rasprodat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2016, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jubilarni "Lovefest" biće rasprodat

Jubilarno deseto izdanje Heineken Lovefesta biće od 4. do 6. avgusta održano u Vrnjačkoj Banji. Festivalska lokacija se uveliko priprema, a prema najavama organizatora gradi se najspektakularnije izdanje Lovefesta do sada. Osim bina koje će biti veće i bogate scenografijom koja ranije nije korišćena, posetioce očekuju i brojna iznenađenja.

Za jubilarno izdanje Lovefesta vlada do sada najveće interesovanje i organizatori očekuju da će do početka festivala biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rasprodate sve ulaznice. Cena karte za sva tri festivalska dana iznosi 32 evra, a pri kupovini tri karte za festival četvrta ulaznica je besplatna. Karte se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.

Prvo festivalsko veče otvoriće ekipa sa Cocoon etikete na čelu sa Sven Vathom. Uz njega će nastupiti Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić, jedan od di-džejeva koji je devedesetih stvorio domaću elektro scenu, koju i danas oblikuje svojim velikim muzičkim uticajem.

Na Fire Stage dolaze i Ben Klock, Pan-Pot, Ellen Alien, Marttin Butrich, kao i Marko Nastić, Marko Milosavljević i Dejan Milićević koji će prvi put posle pet godina zajedno nastupiti i pokazati zašto su i dalje legendarni izvođači na ovim prostorima.

Live Stage je kao i svake godine naklonjen različitim muzičkim ukusima pa će tako tokom tri festivalska dana fanovi hip-hopa imati priliku da čuju nastupe Eda Maajke, Marčela, Stereo Banane, kao i kontroverzne Mimi Mercedez.

Za sve ljubitelje gitarskog zvuka na Live binu dolaze Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Disciplin A Kitschme, Ritam Nereda, Bjesovi, E-Play i Irie Fm.

Prema navodima organizatora, smeštajni kapaciteti u Vrnjačkoj Banji su popunjeni, a u kampu je ostalo još samo 20 mesta. Ulaznice za kamp mogu se nabaviti po ceni od 15 evra. Kamp će za sve posetioce biti otvoren 3. avgusta od podneva, a zatvoriće se u 7. avgusta kada poslednji kamper napusti kamp ljubavi.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rekordna poseta za proslavu desetogodišnjice Heineken Lovefesta

Izvor: Prva.rs, 29.Jul.2016, 12:02

Sve ulaznice po ceni od 25 EUR planule su pre početka festivala, a prodaja je ušla u svoju finalnu fazu sa ograničenom količinom karata po ceni od 32 EUR za sva tri festivalska dana. Ulaznice se još samo tri dana mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs, a mogu se nabaviti i u...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.