Još jedan muškarac osuđen zbog nasilja ispred Skupštine Grada

Izvor: B92, 16.Jan.2024, 13:30

Još jedan muškarac osuđen zbog nasilja ispred Skupštine Grada

Okrivljeni Mateja A. (37) iz Vrnjačke Banje zaključio je sa VJT sporazum o priznanju krivičnog dela Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.

On je priznao delo koje je izvršio 24. decembra 2023. godine u vezi sa događajima ispred zgrade Skupštine Grada Beograda.

U skladu sa sporazumom, koji je presudom potvrdio Viši sud u Beogradu, Matej A. je osuđen na uslovnu kaznu zatvora od šest meseci, s rokom provere od 2 godine i novčanu kaznu od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 50.000 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedan muškarac osuđen zbog nasilja tokom protesta ispred Skupštine Grada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2024

Okrivljeni Mateja A. (37) iz Vrnjačke Banje zaključio je sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivičnog dela Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, koje je izvršio 24. decembra 2023. godine u vezi sa događajima ispred zgrade Skupštine Grada Beograda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jedan od uhapšenih na protestu ispred Skupštine Beograda priznao krivicu: Osuđen uslovno

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2024

Više javno tužilaštvo saopštilo je da je M. A. (37) iz Vrnjačke Banje zaključio je sporazum o priznanju krivice za nasilničko ponašanje 24. decembra ispred zgrade Skupštine Beograda.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.