Izvor: Blic, 01.Avg.2022, 13:48

Još 72 sata do najvećeg Lovefesta ikada - Festival gotovo RASPRODAT

Do najvećeg i jubilarnog petnaestog Lovefesta u Vrnjačkoj Banji ostalo je još samo tri dana, a sve je spremno za najspektakularniji događaj u godini. Ulaznice za jedan od najvećih regionalnih festivala su gotovo rasprodate, a još mali broj je moguće kupiti u svim poslovnicama Gigstixa, Tickets.rs, kao i putem sajta www.lovefest.rs.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još 72 sata do najvećeg Lovefesta ikada

Izvor: B92, 01.Avg.2022

Do najvećeg i jubilarnog petnaestog Lovefesta u Vrnjačkoj Banji ostalo je još samo tri dana, a sve je spremno za najspektakularniji događaj u godini. Ulaznice za jedan od najvećih regionalnih festivala su gotovo rasprodate, a još mali broj je moguće kupiti u svim poslovnicama Gigstixa, Tickets.rs,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.