JEZIV LANČANI SUDAR KOD KRALJEVA: U nesreći učestvovala četiri vozila, ima povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 15:35

JEZIV LANČANI SUDAR KOD KRALJEVA: U nesreći učestvovala četiri vozila, ima povređenih

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj se na ovoj magistralnoj deonici jedno vreme odvijao naizmenično.

U lančanom sudaru tri putnička automobila i jednog kamiona koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio oko 13 sati u mestu Vrba, na magistralnom putu Kraljevo-Vrnjačka Banja, povređene su dve osobe i pričinjena je znatna materijalna šteta.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je kamion, kraljevačke registracije, krećući se prema Kraljevu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udario u "golfa" beogradske registracije koji se kretao i istom pravcu i zaustavio se kako bi sačekao da vozilo ispred obavi skretanje.

"Golf" je potom udario u "reno", beogradskih registarskih oznaka i praktično ga "prilepio" u "fijat punto", vrnjačkih tablica, koji je pokušavao da skrene levo na sporedni put.

Ovom prilikom dve osobe su, kako saznajemo, zadobile lakše povrede zbog kojih su prevezene u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu, gde su i zbrinute.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj se na ovoj, prometnoj magistralnoj deonici jedno vreme odvijao naizmenično, jednom kolovoznom trakom.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stravičan sudar automobila i kamiona, delovi vozila rasuti po putu: U nesreći u Zenici život izgubila jedna osoba (FOTO)

Izvor: Blic, 07.Avg.2023, 11:01

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se oko 9.30 dogodila na magistralnom putu M-17 u zeničkom naselju Radakovo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.