Istraga ubistva u Vranjskoj Banji: U muškarca pucano osam puta, u ženu jednom

Izvor: B92, 22.Jul.2020, 19:02

Istraga ubistva u Vranjskoj Banji: U muškarca pucano osam puta, u ženu jednom

Pre dva dana u Vranjskoj Banji pronađena su tela S.M. (47) i njegove nevenčane supruge B.A. Istraga je u toku, ali još uvek nema informacija o tragu počinioca.

Kako prenose Južne vesti, iz istrage navode da na slučaju intenzivno rade.

Iz Višeg tužilaštva saopštili su da je obdukcija pokazala da je u njih ispred porodične kuće ispaljeno ukupno devet metaka iz lovačke puške. Svi osim jednog ispaljeni su u muškarca.

Istragom je utvrđeno da je na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njih pucano iz neposredne blizine, da je ubica od žrtava bio tek na 1,5 do 2 metra. Nakon dvostrukog ubistva obdukcija je rađena u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu.

Prema preliminarnim nalazima veštaka - obducenta potvrđeni su osnovi sumnje da je par ubijen iz istog lovačkog naoružanja. Da je na telu muškarca konstatovano osam smrtonosnih rana u predelu grudi, a na telu žene jedna, kažu iz Tužilaštva, pišu Južne vesti.

Beživotna tela 47-godišnjeg S. M. i njegove nevenčane 41-godišnje supruge B. A. je u ponedeljak, 20. jula, oko 8 sati u dvorištu vikendice u naselju Ćosiki u Vranjskoj Banji pronašao otac ubijene i prijavio policiji.

Na uviđaju je bila ekipa forenzičara iz Niša, a iz nadležnog Tužilaštva kažu da su u stalnoj konstulaciji sa vranjskom policijom i da intezivno preduzimaju sve kako bi pronašli počinioca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.