Izvor: Scandal.rs, 21.Mar.2018, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBAČENA JE IZ GRANDA, ODSELILA SE IZ SRBIJE I PROMENILA IME: Evo kao danas izgleda pevačica čiji skandal je drmao estradu!

Pevačica Marija Mara Stojadinović odrasla je u Vrnjačkoj banji, karijeru je započela sa samo 18 godina, a nakon što je neko vreme radila kao televizijski voditelj otisnula se u muzičke vode. Najpre je pevala u grupi “Nemoguće vruće”, i u tom periodu snimala za izdavačku kuću ZAM, a 2006. godine objavila je prvi solo album The post IZBAČENA JE IZ GRANDA, ODSELILA SE IZ SRBIJE I PROMENILA IME: Evo kao danas izgleda pevačica čiji skandal je drmao estradu! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju donosi! Edita Aradinović operisana tri puta!

Izvor: Scandal.rs, 21.Mar.2018

Kako SCANDAL! ekskluzivno u novom broju saznaje, Edita Aradinović od Nove godine operisana je čak tri puta! Pevačica je u jako lošem zdravstvenom stanju napustila grupu Ministarke pošto namerava da se baci na solo karijeru kada se oporavi od operacija! Zbog čega je napustila grupu, šta je operisala,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.