Haos u Vrnjačkoj Banji: Ogromna bujica paralisala puteve, voda nosi sve pred sobom (VIDEO)

Izvor: B92, 06.Jun.2023, 18:33

Haos u Vrnjačkoj Banji: Ogromna bujica paralisala puteve, voda nosi sve pred sobom (VIDEO)

Stravični snimci bujica i poplavljenih puteva, prouzrokovanih obilnim padavinama u Vrnjačkoj Banji, pojavili su se na društvenim mrežama.

Kako se može videti na snimcima, bujica prouzrokovana obilnim kišama je toliko jaka da se voda izlila iz korita i prešla čak i na most i put, te vozila jedva uspevaju da se kreću.

Naime, obilne padavine izazvale su opšti haos u više srpskih gradova, a Vrnjačka Banja je, sudeći po prizorima koji su zabeleženi, nesumnjivo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najgore prošla.

Ljudi na društvenim mrežama navode da ne pamte ovakvo stanje u ovim krajevima prouzrokovano kišom. Automobili gotovo da stoje u mestu u nemogućnosti da se kreću poplavljenim ulicama.

Bujične poplave koje su pored Kojsjerića i Vrnjačke Banje zadesile i opštinu Lučane uništitle su oko 40 kilometara puteva širom Dragačeva, a pritom oštećeno je i više mostova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.