EKSPRESNO ZAVRŠIO U ZATVORU: Vozaču iz Vrnjačke Banje izmereno 4,21 promila alkohola u krvi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPRESNO ZAVRŠIO U ZATVORU: Vozaču iz Vrnjačke Banje izmereno 4,21 promila alkohola u krvi!

Aparat za aklo test aktivirao se već kada su ga policajci prineli vozaču.

Prilikom redovne kontrole saobraćaja u Vrnjačkoj Banji, pripadnici saobraćajne policije zaustavili su minulog vikenda, u noći između subote i nedelje, četrdesetjednogodišnjeg Vrnjčanina koji je svojim automobilom upravljao sa čak 4,21 promilom alkohola u krvi.

Vozač je odmah isključen iz saobraćaja i odveden na trežnjenje, a potom mu je određeno zadržavanje do 48 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon čega će biti sproveden sudiji za prekršaje zbog nasilničke vožnje i ugrožavanja bezbednosti saobraćaja

Aparat za alko test aktivirao se već kada su ga policajci prineli vozaču, a posle provere pokazao je neverovatnih - 4,21 promila alkohola u krvi.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOZIO MORTUS PIJAN Alko-test se aktivirao kada su saobraćajci prišli vozaču, u krvi imao VIŠE OD 4 PROMILA

Izvor: Blic, 10.Dec.2019

Saobraćajna policija zaustavila je proteklog vikenda u Vrnjačkoj Banji vozača starog 41 godinu koji je vozio automobil sa čak 4.21 promila alkohola u krvi. Kako saznajemo, saobraćajna policija ga je zaustavila u Vrnjačkoj Banji u noći između petka i subote, prilikom redovne kontrole vozila i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.