Izvor: BalkanRock.com, 26.Okt.2021, 07:33

Drugi album benda Regulator nakon sedam godina

Sedam godina nakon svog albuma prvenca, „Izvori snage“, grupa Regulator objavila je svoj drugi album, pod nazivom „Osveženje“. Bend je ranije ove godine najavio album singlom „Zracima“, kao i sa dva spota za pesme „Tri, dva, dilema“ i „Tunga Tunga“. Grupa Regulator je bend iz Vrnjačke Banje koji postoji od 2011. godine. Bend je u […] The post Drugi album benda Regulator nakon sedam godina first appeared on Balkanrock.com.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Grupa Planet Caravan objavila video za pesmu „Delfin“

Izvor: BalkanRock.com, 26.Okt.2021

Grupa Planet Caravan objavila je novi singl i video za pesmu „Delfin“ u kojoj gostuje i Oliver Nektarijević iz grupe KKN. Pesma „Delfin“ je prvi singl sa novog studijskog albuma grupe Planet Caravan „Aramat“ koji će biti objavljen početkom novembra. Na pesmi je ostvarena saradnja sa Oliverom...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.