Direktor Tigra d.o.o.dobitnik priznanja „Džentlmen godine“

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2020, 15:04

Direktor Tigra d.o.o.dobitnik priznanja „Džentlmen godine“

U Vrnjačkoj Banji na ceremoniji dodele priznanja "Dama i Džentlmen godine" nagrađene su istaknute žene i muškarci iz javnog, privrednog, društvenog života Srbije, a priznanje "Džentlmen godine" uručeno je Vladimiru Iliću, direktoru kompanije "Tigar a.d."

Prilikom preuzimanja ovog prestižnog priznanja, Ilić je istakao da će se i u budućnosti zalagati za što veće učešće žena u svetu privrede i ekonomije.

„Iza uspeha svakog muškarca stoji marljiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i posvećen rad žene. Ovom prilikom želim da izrazim duboku zahvalnost svojoj supruzi i saradnicama u kompaniji, jer bez njihove pomoći i rada ni ova nagrada ne bi imala pun smisao i značaj. Žene su bolji, lepši i odgovorniji deo našeg društva i zato ću se i u budućnosti čvrsto zalagati za jačanje položaja žena u privredi“ dodao je Ilić.

„Sa ponosom ističem da su u kompaniji Tigar žene itekako poštovane i uvažene i da se nalaze na ključnim pozicijama odlučivanja. Njihova sposobnost, pamet i iskustvo su dragoceni kada je reč o razvoju i napretku kompanije na čijem sam čelu. Srpske žene su svojim radom, trudom i požrtvovanošću zaslužile najviše pozicije u društvu, a pre svega u svetu privrede- kazao je Ilić na dodeli nagrade "Džentlmen godine".
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sotirovski postala "Dama godine", jedan od kriterijuma - otmeni maniri

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2020

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski jedna je od dvanaest ovogodišnjih dobitnica i dobitnika nagrade na ceremoniji “Dama i džentlmen godine - region”, održanoj 24. oktobra u hotelu “Tonanti” u Vrnjačkoj banji. Na izbor dobitnica priznanja “Dama godine”, kažu organizatori, ne utiče...

Nastavak na JužneVesti.com...

PRIZNANJE ZA KOŠARKAŠE BORCA I GRAD NIŠ: Vladimir Ilić i Dragana Sotirovski - džentlmen i dama godine!

Izvor: Kurir, 26.Okt.2020

Tradicionalno priznanje "Dama i Džentlmen godine" po sedmi put je dodeljeno na svečanosti u Vrnjačkoj banji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.