Dani francuske kuhinje u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Mar.2018, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani francuske kuhinje u Beogradu

BEOGRAD - Specijaliteti francuske kuhinje predstavljeni su u Ambasadi Francuske u Beogradu a najbolji kulinari iz Srbije dali su svoj doprinos Mesecu frankofonije  koji se svakog marta održava u celom svetu.

 
Domaćin tradicionalne manifestacije Ukusi francuske, organizovane na inicijativu Ministarstva spoljnih poslova Francuske, bio je ambasador Frederik Mondolini.
 
Svoje umeće i umetnost kulinarstva pokazali su šefovi kuhinja 13 restorana iz Beograda, dva restorana iz Novog Sada kao i učenici Turističke škole iz Vrnjačke banje. Ukusi francuske kuhinje u verziji srpskih kulinara ni malo nisu zaostajali za onima koji se mogu degustirati u matičnoj Francuskoj.
 
Preostaje...
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.