Bresničani gostuju Goču, Sušičani odmaraju

Izvor: KGsport.info, 25.Maj.2018, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bresničani gostuju Goču, Sušičani odmaraju

Ovog vikenda igraju se utakmice 27. kola Zone Morava. Od kragujevačkih klubova samo će Slavija imati takmičarske obaveze, pošto je u subotu, 26. maja, očekuje gostovanje ekipi Goča u Vrnjačkoj Banji, dok će Sušica biti slobodna u ovom kolu.
Bresničani su proteklog vikenda pretrpeli pravu rezultatsku katastrofu na svom terenu protiv jednog od kandidata za ulazak u Srpsku ligu Zapad, ekipe Takova, rezultatom 1:7. Da li je ovaj ubedljiv poraz ostavio traga na igračima >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Slavije videće se već sutra od 17 časova, kada će odmeriti snage sa ekipom Goča u Vrnjačkoj Banji.
Vrnjčani se trenutno nalaze na osmoj poziciji sa četiri boda više od Kragujevčana, koji su za dva mesta slabije plasirani. Svakako biće to mali derbi ekipa iz sredine tabele, u kome nema izrazitog favorita. Mada su Bresničani pretrpeli dva teška poraza u poslednja tri kola, doduše oba protiv vodećih timova na tabli, ni ekipa Goča ne može se pohvaliti dobrom formom, budući da je vezala tri uzastopna neuspeha, od toga dva na svom terenu.
Pored bodovnog, ovaj susret imaće i psihološki značaj, pošto će eventualni pobednik povratiti poljuljano samopouzdanje, neophodno u završnici sezone.
Drugi kragujevački zonaš, ekipa Sušice, odmaraće ovog vikenda, a u ostalim utakmicama 27. kola Zone Morava sastaju se: Orlovac – Dragačevo, Jošanica – LFK Mladost, Sloboda (Č) – Ovčar, Karađorđe (R) – Trepča, Bane – Sloga (K) i Radnički (K) – Takovo.
M. P.
Foto: M. Jovičić

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.