Beogradski sindikat prvi put na Lovefestu!

Izvor: Svet plus, 28.Jun.2022, 08:30

Beogradski sindikat prvi put na Lovefestu!

Posle, kako mediji navode, spektakla na Tašmajdanu na koji je Beograd čekao 10 godina, "Beogradski sindikat" po prvi put na Lovefestu!

Posle, kako mediji navode, spektakla na Tašmajdanu na koji je Beograd čekao 10 godina, Beogradski sindikat po prvi put dolazi na Lovefest u Vrnjačku Banju. Kultna Beefeater Live bina ugostiće ovaj legendardni sastav drugog festivalskog dana u petak 5. avgusta, a publika će imati priliku da čuje hitove među kojima su “Sistem te laže”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Alal vera”, “Balada disidenta” i mnoge druge. Iste večeri nastupiće i omiljeni dvojac Lovefest publike Prti Bee Gee, koji će predstaviti hitove sa svima već dobro poznatog i jednog od najslušanijh albuma iz 2021. godine “Pet +1”.

Hladno pivo otvara petnaesto izdanje festivala 

Čuveni zagrebački rok sastav Hladno pivo otvoriće petnaesto izdanje festivala. Publika će imati priliku da uživa u njihovom koncertu i hitovima sa čak sedam studijskih albuma, koje su do sada objavili. Iste večeri na Live binu stižu i Kanda, Kodža i Nebojša. Legende iz KKN-a otpevaće i kolekciju pesama sa albuma "Popis" iz 2020. godine, na kojoj je reinterpretiran izbor najvećih hitova i omiljenih singlova fanova.

Senidah obeležava poslednje veče jubileja 

Sada već internacionalno poznata muzička zvezda, Senidah ovog leta zatvara jubilarno festivalsko izdanje, a njeni prethodni nastupi na Live bini pokazali su da je ona jedna od miljenica Lovefest publike. Na Live bini te noći biće i spektakularni Zicer Inc. Showcase u okvuru koga je čak devet mladih zvezda u usponu, a samo neki od njih su Tam, Nihil, Jymenik, Thea, Bejbi Motorola i drugi.

Akcija 3+1 gotovo rasprodata 

Ulaznice za novo izdanje Lovefesta dostupne su u prodaji na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa. Akcija u okviru koje je za tri kupljene ulaznice četvrta besplatna biće dostupna do isteka zaliha, a čitav kontigent je gotovo rasprodat.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.