Izvor: Objava, 13.Dec.2019, 21:36

Atraktivan muzički program za sve generacije u ‘’Merkuru’

Atraktivan muzički program za sve generacije u ‘’Merkuru’

VRNJAČKA BANJA - Novogodišnji praznici u Vrnjačkoj Banji liče na bajku jer celo mesto, parkovi, ulice dobijaju veselu i prazničnu notu. Uz smeštaj u samom centru banje, Merkur već tradicionalno organizuje dobru zabavu uz svečanu novogodišnju večeru i reprizu, a ove godine muzički program biće posebno atraktivan.
‘’Dugogodišnji najtraženiji bend Dijamantske lige La Bombonjera, poznat je po svom muzičkom spektaklu, uz koreografije, kostime, saksofon i dj-a. Bend je za najluđu noć u Merkuru pripremio atraktivan muzički program za sve generacije.Za gastronomski užitak na početku 2020. godine kreiran je specijalan meni koji kombinuje nacionalne i internacionalne specijalitete, uz all inclusive ponudu najkvalitetnijih domaćih pića. Nakon proslave goste u sobi čeka korpica voća’’,kaže PR Marketinga u ‘’Merkuru’’Bojana Beljić.
A kako dobar provod zahteva i dobar odmor, aranžmani uključuju relaksaciju u bazenima sa mineralnom vodom i korišćenje Akva, Fitness i Wellness. Gosti mogu iz svoje sobe u bade mantilima, direktno iz svoje sobe doći do Akva centra i uživati u najvećem bazenu sa mineralnom vodom u Vrnjačkoj Banji i sauna parku.
Dragan Ivanović