Izvor: CrnaHronika.rs, 18.Sep.2013, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena koju je udario pijani vozač umrla u bolnici

Šezdesetosmogodišnja Ž. V.   koju je Lj. J.  (54) iz Novog Sela kod Vrnjačke Banje 16. septembra  oko 20 sati, udario dok se sa petnaestogodišnjom unukom kretala suprotnom stranom kolovoza, preminula je sinoć od zadobijenih povreda u Zdravstvenom centru “Studenica” u Kraljevu. Devojčica je prošla sa lakšim povredama.
Lj. J. je uhapšen zbog osnovane sumnje da je izvšio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštila je danas Policijska uprava u Kraljevu.
Utvrđeno je da je izazvao saobraćajnu nezgodu na lokalnom putu u Novom Selu upravljajući automobilom “zastava 128″, registarskih oznaka Vrnjačke Banje, u stanju teške alkoholisanosti.
Izvor: telegraf

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.