Izvor: Danas, 28.Apr.2013, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenik poginuo na ekskurziji

Učenik na ekskurziji stradao je juče po podne u Vrnjačkoj Banji. Prema nezvaničnim informacijama, u toku đačke ekskurzije, Luka M. (15) iz Bele Crkve, popeo se na treći sprat nedovršenog objekata hotela „Zvezda“ odakle je pao prema jednoj verziji kroz otvor za lift, a prema drugoj, preko ograde. Od zadobijenih povreda dečak je preminuo na licu mesta. Na lice mesta izašli su ekipa policije i istražni sudija. U trenutku zaključenja ovog izdanja našeg lista, nije bilo zvaničnog saopštenja, niti su bile poznate sve okolnosti ove tragedije.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo učenik u Vrnjačkoj Banji

Izvor: Cafe.ba, 28.Apr.2013

Beograd -- Petnaestogodišnji učenik L.M. iz Bele Crkve stradao je na ekskurziji u Vrnjačkoj Banji. Dječak je pao sa drugog sprata nedovršenog hotela u kućište lifta.

Nastavak na Cafe.ba...

Poginuo učenik u Vrnjačkoj Banji

Izvor: RTV Pink, 28.Apr.2013

Tragedija tokom ekskurzije učenika iz Bele Crkve. . . Jedan učenik je poginuo u nesreći u Vrnjačkoj Banji. Za sada nepoznat uzrok smrti i okolnosti nesreće.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.