Srpkinje pobedile Rumunke

Izvor: RTS, 28.Nov.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinje pobedile Rumunke

Ženska rukometna selekcija Srbije pobedila je selekciju Rumunije rezultatom 34:32, u prijateljskom meču u Vrnjačkoj banji.

Najefikasnije u reprezentaciji Srbije bile su Svetlana Ognjenović sa 11, i Andrea Lekić sa šest golova.

U ekipi Rumunije istakle su se Laura Tijera Adina i Kristina Neagu sa po šest pogodaka.

Reprezentacija Srbije sutra će u Vrnjačkoj Banji odigrati još jednu kontrolnu utakmicu sa selekcijom Rumunije.

Rukometašice >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije u ponedeljak putuju u Skoplje gde će u utorak protiv Nemačke odigrati prvu utakmicu Grupe D na Evropskom prvenstvu.

Pored Srbije i Nemačke, u toj grupi će se takmičiti i selekcije Hrvatske i Makedonije.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometašice savladale Rumuniju

Izvor: B92, 28.Nov.2008

Rukometašice Srbije savladale su Rumuniju u Vrnjačkoj Banji sa 34:32 (16:16) u pripremnoj utakmici uoči Evropskog prvenstva u Makedoniji...Najefikasnije u reprezentaciji Srbije bile su Svetlana Ognjenović sa 11, i Andrea Lekić sa šest golova. U ekipi Rumunije istakle su se Laura Tijera Adina i...

Nastavak na B92...

Srbija pobedila Rumuniju

Izvor: Kurir, 28.Nov.2008

SPT-RUKOME-PRIPREME ZA EP (ŽENE) Srbija pobedila Rumuniju VRNJAČKA BANJA, 28. novembra 2008. (Beta) - Ženska rukometna reprezentacije Srbije savladala je večeras Rumuniju u Vrnjačkoj Banji sa 34:32 (16:16) u pripremnoj utakmici uoči Evropskog prvenstva u Makedoniji. Najefikasnije u reprezentaciji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.