Roditelji i sin zajedno uzgajali marihuanu na porodičnom imanju kod Kraljeva

Izvor: Blic, 30.Avg.2012, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji i sin zajedno uzgajali marihuanu na porodičnom imanju kod Kraljeva

Kraljevačka policija saopštila je danas da je uhapsila Ž. B. (64) i B. B. (52) iz Novog Sela kod Vrnjačke Banje zbog sumnje da su zajedno sa sinom I. B. (24) na svom porodičnom imanju proizvodili marihuanu.

Načelnik Policijske uprave u Kraljevu Bogoljub Živković rekao je da su na njihovom imanju od oko pola hektara u Novom Selu policajci pronašli veći zasad marihuane ukupne težine oko 200 kilograma. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Stabljike marihuane pronađene su u tri plastenika iza kuće, u zasadu kukuruza, između redova i u delu kuće u pekari, koje je ovo domaćinstvo nekada koristilo za proizvodnju hleba i peciva.

U plastenicima i u delu njive zasađene kukuruzom instaliran je sistem za navodnjavanje "kap po kap", zahvaljujući kojem su biljke dostigle visinu od 3,5 metara.

Cvetovi i listovi marihuane sušeni su u pekari i u tavanskom delu kuće, gde je kasnije i pakovana i pripremana za distribuciju.

Nakon uviđaja, Ž. B. i B. B. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Kraljevu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.