INFOTECH 2009

Izvor: ITdogadjaji.com, 10.Jun.2009, 04:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INFOTECH 2009

JURIT - Asocijacija za računarstvo, informatiku, telekomunikacije,  automatizaciju i menadžment Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva za telekomunikacije i informatičko društvo Vlade Republike Srbije, kao i resornih Ministarstava Vlade Republike Srbije, Narodne banke Srbije i Privredne komore Srbije, zajedno sa značajnim domaćim i stranim firmama i ICT korisnicima i sa IEEE Sekcija Srbija i Crna Gora kao kosponzorom, organizuje INFOTECH 2009 ICT CONFERENCE & EXHIBITION. Konferencija i Izložba će se održati 02. jun - 04. jun 2009. u Kongresnom Centaru "Zvezda" u Vrnjačkoj Banji. Detaljnije » Dodaj komentar »
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Infotech 2009

Izvor: Mikro - PC World, 01.Jun.2009, 16:37

Asocijacija za računarstvo, informatiku, telekomunikacije, automatizaciju i menadžment Srbije JURIT, organizovaće od 2. do 4. juna u Vrnjačkoj banji konferenciju Infotech 2009. Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva za telekomunikacije i informatičko društvo Srbije, Narodne...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.