5D bioskop u Vrnjačkoj Banji

Izvor: B92, 02.Avg.2011, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5D bioskop u Vrnjačkoj Banji

Turistička ponuda Vrnjačke Banje je obogaćena jednim novitetom-5D bioskopom sa specijalnim efektima kiše, mirisa koji u određenim situacijama upotpunjuju užitak gledanja filma.

Dodatne simulacije pokreta, vibracije na sedištima, stvaraju realističnu sliku tokom gledanja filma i izazivaju virtuelne senzacije kod gledaoca koje dočaravaju njihovo nalaženje u središtu zbivanja radnje filma.

Trajanje projekcije je 5-8 minuta, a bioskop prima 9 gledalaca. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Radno vreme je od 10-22h, a cena je 250 din. Sala za projekciju se nalazi na glavnoj vrnjačkoj promenadi, neposredno uz zgradu biblioteke.

,,Ovo je novina u ponudi koja će doprineti da se ljudi sećaju Vrnjačke Banje i po nečem nesvakidašnjem jer je ovo nešto novo, nestvarno i jako uzbudljivo i po prvi put se ova tehnologija primenjuje na prostorima Srbije”, kaže Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.