Zoran Veličković član ZUM – a

Izvor: juGmedia, 26.Jan.2013, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Veličković član ZUM – a

NIŠ/VRANJE – Predstavnici sindikata zaposlenih i menadžmenta u medijima u Srbiji, danas su na konstitutivnom sastanku  u Nišu, osnovali medijsku koaliciju  “ZUM“. Zoran Veličković diretor regionalne RTV Vranje jedan je od četiri člana radne grupe ZUM -a.Udruženje je nastalo na inicijativu više regionalnih i lokalnih, radio i televizijskih stanica, u organizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Sindikata novinara Srbije.U radu dednice učestvovali su i državni sekretar ministarstva kulture, Gordana Predić i predsednica Sindikata novinara Srbije, Dragana Čabarkapa.

Koaliciji pod nazivom ZUM, pristupili su medijski radnici iz radio televizija iz Vranja, Niša, Kruševca, Kragujevca, Bora, Majdanpka, Pirota i Bujanovca.

Nakon sastanka najavljeno je da će radna grupa noformirane Koalicije Zum zatražiće prijem kod predsednika Republike, predsednika i prvog potpredsednika Vlade, kao i ministara kulture i finansija, kojima će predstaviti svoje zahteve, u cilju zaštite medija i medijskih radnika

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.