Zdravstveni centar u Vranju dobio sedam vozila

Izvor: JUGpress.com, 17.Dec.2016, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravstveni centar u Vranju dobio sedam vozila

VRANJE

Zdravstveni centar Vranje od donatora je dobio sedam vozila na korišćenje. Reč je o vozilima stara četiri do pet godina koja su u proseku prešla od 40 do 60 hiljada kilometera. Sva su registrovana i spremna za korišćenje. Donatori će da ih i servisiraju, rekao je novinarima v.d. direktora Zdravstvenog centra, dr Dragan  Veličković, koji je za menadžmentom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ove medicinske ustanove prezentovao ovu donaciju.

„Vozila smo mogli da dobijemo u trajno vlasništvo. Odlučili smo se da to ne bude poklon već da ih dobijemo na korišćenje, kako ne bi došli u sličnu situaciju kao nedavno kada nam je poverilac zaplenio deo voznog parka. Osim „Simpa“ koji je prvi ponudio putničko vozilo „ševrolet“, još tri firme sa kojima imamo dobru dugogodišnju saradnju su dale vozila. To su „Interlab“ „Makler“ i „Farmaprom“. Dobili smo još jedna putnička kola, „Audi“, dve „Lade Nive“, od kojih je jedna nova, i dva„Punta“ i „Berlingo“. Svi oni su prepoznali našu inicijativu na donatorskoj večeri koju smo organizovali kako bi prevazišli tešku i nezavidnu situaciju u kojoj smo se našli“, rekao je  Veličković.

On je rekao da će vozila biti isključivo namenski korišćena u cilju zbrinjavanja zdravstvenih osiguranika. Zahvalio se svima koji su pomogli i pozvao druge donatore da se uključe i pomognu ovoj medicinskoj ustanovi.

V.d. upranika Doma zdravlja, dr Jadranka Ajanović je rekla da će ova vozila koristiti za pružanje zdravstvene zaštite svim pacijentima na području Pčinjskog i Kosovsko-pomoravskog okruga, stanovništvu do najudaljenijih mesta, kao i migrantima koji su smešteni u Prihvatnom centru u Preševu.

Zahvalila se dobrim ljudima koji su razumeli njihove probleme i pritekli u pomoć ovom vrstom donacije, jer su veoma teško funkcionisali nakon zaplene nekoliko vozila od strane poverioca, ali su uz dobru organizaciju prevazišli te probleme, rekla je  Ajanović.

Gradski većnik za zdravstvo, dr Miroljub Stanković je izrazio nadu da će i ubuduće biti ovakvih i sličnih donacija koje su neophodne da se Zdravstveni centar Vranje oporavi od nezavidne situacije u kojoj je već duže vreme.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.