Izvor: JUGpress.com, 02.Nov.2023, 22:52

Zdravstveni centar Vranje zapošljava medicinske tehničare i laborante na određeno

VRANJE

Zdravstveni centar Vranje (ZCV) raspisao je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme za medicinske sestre i laboranate najduže do 30. novembra sa punim radnim vremenom, navedeno je na sajtu ZCV-a.

Kandidati treba da podnosu prijavu na oglas sa kratkom poslovnom biografijom, adresom i kontakt telefonom, foto-kopiju lične karte ili očitane >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << podatke sa lične karte, ukoliko je čipovana, foto-kopiju diplome i uverenja o položenom stručnom ispitu, foto-kopiju važeće licence ili rešenje o izdavanju licence, foto-kopiju dokaza o promeni prezimena (ukoliko je prezime kandidata različito na diplomi i licenci ili na nekom od priloženih dokumenata).

„Kandidati koji se blagovremeno jave na oglas sa potpunom konkursnom dokumentacijom i koji ispunjavaju uslove oglasa, mogu biti pozvani na razgovor radi pružanja dodatnih informacija koje mogu biti važne za donošenje odluke za prijem u radni odnos. Izabrani kandidati, pre zasnivanja radnog odnosa, dužni su da dostave lekarsko uverenje kao dokaz o zdravstvenoj sposobnosti za poslove za koje se zasniva radni odnos, kao i overenu dokumentaciju“, navode iz ZCV-a.

Kandidatima koji ne budu izabrani dostavlja se odluka o izboru kadidata na adresu koju budu priložili u prijavi, a konkursna dokumentacija se ne vraća. Konačnu odluku o izboru kandidata donosi direktor ZCV-a dr Saša Đorđević.

Prijavu je potrebno dostaviti u zatvorenoj koverti sa naznakom „Za oglas broj 50“ na adresu: Zdravstveni centar Vranje, ulica Jovana Jankovića Lunge br. 1, 17500 Vranje.

Sve ostale informacije o uslovima konkursa, načinu prijavljivanja i profilu kandidata nalaze se na ovom linku: https://www.zcvranje.com/vesti/oglas-za-prijem-u-radni-odnos-na-odredeno-vreme-3010. (kraj) DC/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.