Zdravstveni centar Vranje: Preventivni pregledi  štitne žlezde

Izvor: OkRadio.rs, 01.Mar.2024, 12:44

Zdravstveni centar Vranje: Preventivni pregledi štitne žlezde

Zdravstveni centar Vranje pridružuje se akciji preventivnih pregleda Ministarstva zdravlja Republike Srbije koja se organizuje u oko 170 zdravstvenih ustanova širom Srbije i održava se u nedelju 3. marta od 8 do 16 časova. Preventivni pregledi obuhvataju ultrazvuk štitne žlezde i laboratorijsku analiza hormona štitne žlezde (TSH, FT4 i Antitireoglobulinska antitela). Pregledi su planirani za odrasle koji ranije nisu imali detektovanu bolest štitne žlezde. Oni kod kojih postoji sumnja na bolest, biće upućeni na dodatnu dijagnostiku. Očekuje se dolazak velikog broja građana, tako da će se zainteresovanim deliti redni brojevi za pregled, kako ne bi dugo čekali.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kikinda: Skrining na oboljenja štitne žlezde u nedelju u Opštoj bolnici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2024

Ministarstvo zdravlja i RFZO nastavljaju dobru praksu besplatnih preventivnim pregleda u zdravstvenim ustanovama širom Srbije. Tako će u nedelju, 3. marta, u Opštoj bolnici Kikinda pacijenti moći da urade ultrazvučni pregled štitne žlezde i laboratorijske analize hormona štitne žlezde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ZCV: U nedelju preventivni pregledi štitne žlezde i laboratorijska analiza hormona

Izvor: JUGpress.com, 01.Mar.2024

VRANJE..Zdravstveni centar Vranje pridružuje se akciji preventivnih pregleda Ministarstva zdravlja Republike Srbije ultrazvuk štitne žlezde i laboratorijsku analiza hormona štitne žlezde (TSH, FT4 i Antitireoglobulinska antitela) koja se organizuje u oko 170 zdravstvenih ustanova širom Srbije u...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.