Zbrinuli Drljače i omogućili srećniju budućnost

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbrinuli Drljače i omogućili srećniju budućnost

Ono što su naumili, to su uz pomoć humanih ljudi i učinili. Fondacija "Ana i Vlade Divac" uspela je u kratkom roku da obezbedi nedostajućih 2.000 evra kako bi samohranoj majci Radmili Drljači (43) i njenoj deci: Draženu, Klaudiji, Dijani i Nemanji, nastanjenim u Vranju obezbedila krov nad glavom. U tu namenu, od potrebnih 15.000 evra koliko je koštala kuća sa tri sobe, kupatilom, kuhinjom, dnevnom sobom i okućnicom, obezbeđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je i nešto više novca.

- Za samo 24 sata sakupili smo preko 2.000 evra, koliko nam je nedostajalo za kupovinu kuće za samohranu mamu Radmilu i njeno četvoro dece. Cilj je prekoračen za 566 evra, koje ćemo upotrebiti za kupovinu kućnih aparata za porodicu. Hvala na brzoj reakciji i velikodušnosti i ukazanom poverenju! - poručuju iz Fondacije "Ana i Vlade Divac".

Potresna sudbina samohrane majke Radmile Drljače (43) i njene dece dobro je poznata pojedinim čitaocima "Vesti", koji su joj pomagali u najtežim trenucima, kako bi prebrodila porodično nasilje, razvod, muke za koru hleba... Međutim, akcija je nakon nekog vremena stala, a Radmila je morala da nastavi hrabro borbu sa teškom svakodnevicom kako zna i ume.

Tračak nade za ovu porodicu usledio je tri godine kasnije od kada smo prvi put pisali o Radmilinim mukama. Zasluga za to uveliko pripada Fondaciji "Ana i Vlade Divac", koja je preuzela na sebe da ovoj nesrećnoj ženi konačno obezbedi sopstveni krov nad glavom, samim tim i da konačno započnu srećniju životnu etapu, što je Fondacija uspešno i učinila.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.