Izvor: JUGpress.com, 02.Mar.2022, 20:34

Zbog teškog ubistva kazna zatvora u trajanju od 30 godina

VRANJE

Zbog ubistva Jugoslava Cvetanovića Marjan Vujačić iz Podgorice je osudjen na 30 godina zatvora.

Krivično veće Višeg suda u Vranju, kojim je predsedavala sudija Tatjana Mihajlović Jovanović, u ponovnom postupku, oglasilo je krivim optuženog Marjana Vujačića iz Podgorice, zbog izvršenja krivičnog dela teško ubistvo u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i promet oružja i eksplozivnih materija, na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 30 godina.

Prema optuženom je produžen pritvor do upućivanja u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija, stoji u saopštenju Višeg suda u Vranju.

Pretpostavlja se da je Jugoslav Cvetanović ubijen iz osvete za ubistvo Nikole Bojovića, za koje je bio osumnjičen, a kasnije i osuđen njegov stariji brat Saša Cvetanović.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Vranje: Vujačiću potvrđena kazna od 30 godina zatvora za ubistvo Jugoslava Cvetanovića

Izvor: Danas, 03.Mar.2022, 16:38

Krivično veće Višeg suda u Vranju osudilo je nepravosnažno na 30 godina, u ponovnom postupku, Marjana Vujačića iz Podgorice, za ubistvo Jugoslava Cvetanovića, koje se dogodilo septembra 2017. u Vranju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.