Izvor: Glas javnosti, 02.Feb.2012, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog hladnoće kraći časovi u školama u Vranju

VRANJE - Zbog temperatura koje se spuštaju i do minus 15 stepeni većina osnovnih škola u Vranju skratila je časove na 35 minuta, izjavio je koordinator odeljenja Ministarstva prosvete u Vranju Jovica Stevanović. On je precizirao da je odluku o skraćivanju časova usvojio Aktiv direktora vranjskih osnovnih škola.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZBOG HLADNOĆE KRAĆI ČASOVI U ŠKOLAMA U VRANJU

Izvor: Kurir, 02.Feb.2012

Nastava se ne odvija jedino u isturenom odeljenju škole "Kralj Petar Prvi" u Krivoj Feji koja se urušila 24. januara, pošto je zbog velikog snega popustio krov..VRANJE - Zbog temperatura koje se spuštaju i do minus 15 stepeni većina osnovnih škola u Vranju skratila je časove na 35 minuta, izjavio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.