Završnica Festivala ,,Piano summer”

Izvor: JUGpress.com, 19.Avg.2016, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završnica Festivala ,,Piano summer”

VRANJE

Povodom završnog konceta na ,,Piano summer” festivalu, u gradskoj kući u Vranju, održana je konferencija za medije. Članica Gradskog veća, Zorica Jović, zahvalila se organizatorima manifestacije što su izabrali Vranje za održavanje ovakvog muzičkog događaja.

Jedan od organizatora festivala, Jana Begin, sumirala je utiske sa svih koncerata održanih u proteklih šesnaest dana.

,,Piano >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << summer” je posetilo više od 6000 ljudi, a najposećeniji je bio dečji koncert. Gostovalo je 30 učesnika iz 20 država, kao i polaznici Letnje akademije.

Ona se zahvalila Ministarstvu kulture, Gradu Vranju,  Muzičkoj školi ,,Stevan Mokranjac”, Vojsci Srbije, Eparhiji vranjskoj i medijima.

,,Naša ambicija je da ova manifestacija pusti dublje korene u Vranju, kako bi ovaj festival postao zamajac iz kojeg bi vaš grad mogao da profitira”, rekao je umetnički direktor festivala Zoran Imširović.

On je za subotu najavio svečana akademiju i dodelu diploma.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.